Punk Rock Emo Gothic Metal

Punkçıların rockçıların metalcilerin emo ve gothiclerin Buluşma Noktası
 
AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Fall Out Boy sevenler kulübü

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Fozinka
Genel Mod
Genel Mod


Kadın
Mesaj Sayısı : 595
Yaş : 24
Nerden : Bulgaristan/Sofya
Lakap : Fozi ^^
Kayıt tarihi : 04/03/08

eLy
**: 30
***: 35
****: 50

MesajKonu: Fall Out Boy sevenler kulübü   Perş. Mart 06, 2008 1:46 am

Fall Out Boy Chiago, Illinois'da kökenli bir Amerikalı Punk-Rock grubudur. 2001 yılında Patrick Stump (vokal, gitar), Peter Wentz (bas gitar, yardımcı vokal,söz yazarı), Joe Trohman (gitar) ve Andy Hurley (davul) tarafından kuruldu. Pete Wentz Fall Out Boy'un başkanıdır. Grup adını "The Simpsons" dizisindeki "Radioactive Man" adlı karakterin sağ kolu olan "Fall Out Boy" adlı çocuk karakterden almıştır.

Diskografi

Albümler

* 2003 - Fall Out Boy's Evening Out with Your Girlfriend (Uprising Records, Re-Release 2005)
* 2003 - Take This to Your Grave (Fueled By Ramen, Re-Release 2005)
* 2005 - From Under the Cork Tree (Island Records)
* 2007 - Infinity On High (Island Records)

EP`ler

* 2002 - Project Rocket/Fall Out Boy (Uprising Records)
* 2004 - My Heart Will Always Be the B-Side to My Tongue (Fueled By Ramen)

Singlelar

* 2003 - Dead on Arrival
* 2003 - Grand Theft Autumn (Where is Your Boy?)
* 2004 - Saturday
* 2005 - Sugar, We're Going Down
* 2005 - Dance, Dance
* 2006 - A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"
* 2006 - This Ain't A Scene, It's An Arms Race
* 2007 - The Carpal Tunnel of Love
* 2007 - Thnks fr th Mmrs
* 2007 - The Take Over,The Breaks Over
Kurallar
KESİNLİKLE TÜRKÇE KONUŞULACAK!!!
Paylaşım yapılacak

başkan:ben-Fozinka(başka da olabilir Very Happy

üyeler:daha yok
isteyenler buraya bir mesaj atsın alien

....ve ilk paylaşımlar






Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.impulse.bg/user/Fozinka
 
Fall Out Boy sevenler kulübü
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Punk Rock Emo Gothic Metal :: Salon 1 :: Klüpler-
Buraya geçin: